Fial
   
  Wand
   
  Vloer
   
  Plafond
   
  Verbouwing
   
  Timmerwerk
   
  Badkamer
   
  Keuken
   
  Contact
   
  Links
| Fial | Contact |
  Badkamer

Hoe gaat het in zijn werk als u uw badkamer wilt laten vernieuwen door de firma Fial?

U neemt gewoon via het formulier op onze website of telefonisch Contact op met de firma Fial.

Wij maken met u een afspraak, waarna wij, geheel vrijblijvend bij u langs komen om de situatie ter plekke te bekijken en om met u de mogelijkheden te bespreken.
Uiteraard geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Nadat er een opzet is gemaakt voor de inrichting van de badkamer moeten natuurlijk de diverse materialen uitgezocht worden zoals: de tegels, het sanitair, de kranen, de wastafel en/of het badmeubel. Uiteraard bent u daarbij vrij om uw eigen leverancier te kiezen, maar de firma Fial heeft ook haar eigen leveranciers waar wij al lange tijd mee samenwerken en bij wie wij aardige kortingen kunnen bedingen. Hiermee kunt ook u uw voordeel doen.

Nadat alles is geregeld krijgt u van ons een passende offerte. Keurt u de offerte goed, dan maken wij een vervolgafspraak voor wat betreft het moment waarop wij gaan beginnen met de werkzaamheden. Vanaf het uitvoeren van de eventuele sloopwerkzaamheden tot en met de realisatie van uw nieuwe badkamer heeft u alleen te maken met de firma Fial. U heeft dus maar te maken met één aanspreekpunt: de firma Fial, want, de firma Fial voert voor u het loodgieters-, electra- en tegelwerk uit. Wij plaatsen het sanitair, monteren de kranen af en verzorgen daarna de algehele afwerking (zoals schilder- en/of stukadoorswerkzaamheden).

Zoals u ziet, heeft u, als u met de firma Fial in zee gaat, één bedrijf dat alles voor u verzorgt van sloop tot oplevering.

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan.

 

 

 
 

Al 20 jaar
onze vaste partner
Harry Suiker Tegels en Badkamers "Het Tegelmekka"